Почетна  •  База со информации           

09.02.2008
НОВО од КликХост Shell hosting (eggdrop's, PsyBNC's) ...ddos protected !

06.02.2008
И официјално започна со работа КликХост. Стабилен, брз сигурен web хостинг по многу прифатливи цени. Во моментов КликХост ви нуди 5 пакети за web хостинг како и регистрирање на домени. Во случај да имате потреба од посебен пакет за хостинг можете да контактирате со нас и ние ќе го креираме тој пакет само за Вас.

КликХост тим за поддршка
Мислење од корисник
Коста Андонов
" КликХост располага со едни од најстабилните сервери. Со оглед на тоа колку кратко време е на пазарот јас сум презадоволен и од услугата која ја добивам и од цената која ја плаќам."
ВЕБ ДИЗАЈН

КликХост е во целост посветен на изработката на web страни кои имаат практичен, атрактивен и квалитетен дизајн.

Ние ги пратиме трендовите во светот и ви носиме нови идеи.

Својата работа ја насочуваме и ускладуваме со потребите на клиентите. Детално ги анализираме сите потреби и интереси обраќајки внимание на нивните можности и цели.

Брзо ги превземаме материјалите потребни за изработка на презентацијата и ги ускладуваме со потребите и целите на нашите клиенти. Во текот на изработката се консултираме со клиентот за евентуално ако треба нешто да додадеме или поправиме, со самото тоа оставаме многу малку простор за грешки. Сите визии и идеи кои клиентот ги поседува, со добра и стална комуникација, ќе ги пренесеме во стварност ценејќи ги неговите желби за поправки и корекции во текот на самата изработка.

dizajn1 STARTER - 17.300 ден.

5-7 страни (html)
- Концепт на Web сајтот
- Графички дизајн на првата страна
- Графички дизајн на другите страници
- Kоличината на текстот неограничен
- Графички елементи 10-15
- Галерија на слики
- Оптимизација и пријавување на пребарувачи
- Поставување на сервер и тестирање
- Дмевем Back-up

dizajn2 ADVANCED - 25.450 ден.

- 10-12 страни (html)
- Концепт на Web сајтот
- Графички дизајн на првата страна
- Графички дизајн на другите страници
- Kоличината на текстот неограничен
- Графички елементи 15-20
- 2 модули
- Галерија на слики
- Оптимизација и пријавување на пребарувачи
- Поставување на сервер и тестирање
- еднојазична верзија
-Дневен Back-up

dizajn3 PROFESIONAL - 34.200 ден.

15-20 страни (html)
- Концепт на Web сајтот
- Графички дизајн на првата страна
- Графички дизајн на другите страници
- Kоличината на текстот неограничен
- 2 модули + 1 flash
- Графички елементи 20-30
- Галерија на слики
- Оптимизација и пријавување на пребарувачи
- Поставување на сервер и тестирање
- еднојазична верзија
- Дневен Back-up

dizajn3 EXTREME PRO - Цена по договор

(X)* страни (html)
- Концепт на Web сајтот
- Графички дизајн на првата страна
- Графички дизајн на другите страници
- Kоличината на текстот неограничен
- (X)* модули + (X)* flash
- Графички елементи (X)*
- Галерија на слики
- Оптимизација и пријавување на пребарувачи
- Поставување на сервер и тестирање
- еднојазична верзија
- Дневен Back-up
* По договор


__________________________________________________

ДРУГИ ОДДЕЛНИ УСЛУГИ:

- Графички дизајн на прва веб страна - 4.900 ден
- Анимирано интро - 380 ден / секунда
- Изработка на Лого - 2.200 ден
- Веб Банер (статичен) - 2.200 ден
- Веб Банер (динамичен)* - 6.800 ден
- Изработка на една HTML/PHP страна - 2500 ден
- Двојазичен сајт (превод) - 500 денари А4 формат текст (1840 карактери.)
- Up-date (одржување) - 500 ден/час

 

* Максимално времетраење на анимацијата за динамичен
Веб банер e 18 секунди, за дополнително времетраење
се доплаќа 380 денари/секунда.

__________________________________________________

 

Модули
- Анкета
- Пребарувач
- Форум
- Вести
- Newsletter
- Online посетители
- Архива
- Контакт

 

Начин на плаќање
Плаќањето ќе се одвива во два дела, и тоа:
• Во моментот на склучување на договор за изработка на web страната, 50% од цената.
• Во моментот на одобрување и прифаќање на дизајнот , 50% од цената.

 

Рок на изработка
Рокот за реализација започнува од денот на предавање на сите потребни материјали за изработка на проектот. Предавањето на материјалите ќе биде регулирано со записник. Рок за реализација на целиот проект е 30 дена.

 

Доколку имате било каков проблем или прашање Ве молиме да ни се обратите преку Live Support системот, напишете ни тикет за поддршка преку системот за клиенти или побарајте помош на каналот #KLIKHOST на undernet серверите.

 

 

Имате желба за private vhost? Сега за само 100 денари месечно

Внимателно погледнете ги условите кои треба да ги исполнувате за користење на нашите услуги.

УСЛОВИ !

       

              ПОРТФОЛИО

Портфолио

Кликнете на сликата за да го посетите нашето портфолио и да се уверите во сите наши квалитетни дизајн решенија.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•    Hosting    •    Shells    •    Vhosts    •    Domains    •    Web Design
Дома   |  Услови  |  КонтактCopyright © 2008-2016 KlikHost.Org | All Rights Reserved. | Дизајн: KLIKHOST website monitoring service